Yararlı Reklam Kısıtlama Kaldırma Detaylı Anlatım

<div class="bbWrapper"><div style="text-align: center">1.Asla ama asla uyg farklı reklam kodu vs güncelleme atmayın. Ne kadar çok trafik olursa o kadar hızlı sonuç alırsınız.(çok istek olması iyi birşey.)<br /> 2.bannerlere taban tbm belirleyin ben (99*) dolar yaptım bu sayede tüm bannerlerin isteğini iptal edebiliyorsunuz.<br /> 3.adwords kampanyanız var ise sonlandırmayın bırakın devam etsin.(şayet trafiğiniz artıp bir anda azalmaya devam ederse göze batarsınız açmazlar bu sefer.)<br /> 4.<b>Asla uygulama reklam kimliği silmeyin(Sözüm ona bazıları işe yarıyor demişte bence süreci uzatıyor.*benim deneyimlediğim.)</b><br /> 5.Yeni oyunlar yapmaktan çekinmeyin aynı hesapta farklı kodlar kullanmayın yoksa multiple hesaptan hesabınız kapanabilir.<br /> <br /> ne kadar çok istek fazla olursa işleminiz o kadar hızlanabilir.<br /> <br /> 6.Detaylı raporlamada tık ve gösterim oranına bakın. to %100-200 olan ülkeleri gecici yayımdan kaldırabilirsiniz.<br /> bknz ; adam 1 hit göndermiş buruney mesela aynı kişi reklama 2 kez tıklamış. bu olumsuz bir durum olarak değerlendiriyor google.&#8203;</div></div>

0Konular
0Mesajlar
0Kullanıcılar
Son üye