Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><div style="text-align: center">1.Asla ama asla uyg farklı reklam kodu vs güncelleme atmayın. Ne kadar çok trafik olursa o kadar hızlı sonuç alırsınız.(çok istek olması iyi birşey.)<br />
2.bannerlere taban tbm belirleyin ben (99*) dolar yaptım bu sayede tüm bannerlerin isteğini iptal edebiliyorsunuz.<br />
3.adwords kampanyanız var ise sonlandırmayın bırakın devam etsin.(şayet trafiğiniz artıp bir anda azalmaya devam ederse göze batarsınız açmazlar bu sefer.)<br />
4.<b>Asla uygulama reklam kimliği silmeyin(Sözüm ona bazıları işe yarıyor demişte bence süreci uzatıyor.*benim deneyimlediğim.)</b><br />
5.Yeni oyunlar yapmaktan çekinmeyin aynı hesapta farklı kodlar kullanmayın yoksa multiple hesaptan hesabınız kapanabilir.<br />
<br />
ne kadar çok istek fazla olursa işleminiz o kadar hızlanabilir.<br />
<br />
6.Detaylı raporlamada tık ve gösterim oranına bakın. to %100-200 olan ülkeleri gecici yayımdan kaldırabilirsiniz.<br />
bknz ; adam 1 hit göndermiş buruney mesela aynı kişi reklama 2 kez tıklamış. bu olumsuz bir durum olarak değerlendiriyor google.​</div></div>
DarkTr.net 5651 sayılı yasaya göre "yer sağlayıcı" konumunda olup; içeriklerden doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. DarkTr.net; yürütmekte olduğu misyon gereği kişisel verilerin ve Türk internet sitelerinin korunmasından yanadır, bu değerler aleyhinde bir faaliyet göstermemektedir!