JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Php Script Admin Panel Girişini Bulamıyorum
Açık Kaynak
<div class="bbWrapper">şu scpriti sorunsuz kurdum admin panel urlsi ve admin şifreni bulamıyorum<br />
<div><a href="https://nulledtr.net/konu/morpo-e-ticaret-yazilim-piyasada-boeylesi-yok-4-adet-pazaryeri-scripti.1117/" target="_blank" class="link link--external" rel="nofollow ugc noopener">https://nulledtr.net/konu/morpo-e-t...a-boeylesi-yok-4-adet-pazaryeri-scripti.1117/</a></div></div>
<div class="bbWrapper">Kurduğun siteyi at bakalım kardeşim , birde phpmyadminden şifrelenmiş şifreyi atarsan çözüp vereyim</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 3064" data-quote="sivaslı58" data-source="post: 17282"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=17282"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-17282">sivaslı58' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Kurduğun siteyi at bakalım kardeşim , birde phpmyadminden şifrelenmiş şifreyi atarsan çözüp vereyim
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>halletim hocam tşkler</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 4421" data-quote="escape43" data-source="post: 17283"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=17283"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-17283">escape43' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
halletim hocam tşkler
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Siteni paylaşırsan bakayım hocam bende kullanabilirim scripti sana zahmet</div>
<div class="bbWrapper">e ticaret sitesi arıyordum tşk</div>